Yhdysvaltain puhelinoperaattorit antavat tyhjiä, täytäntöönpanokelvottomia lupauksia torjua ryöstöjä

Kaikkien 50 Yhdysvaltain osavaltion puhelinyhtiöt ja asianajajat suunnittelevat uutta sopimusta ryöstötaistelujen torjumiseksi, mutta se ei todellakaan auta paljoakaan kuluttajien auttamiseksi.

Parhaat langattomat operaattorit ja kotipuhelinoperaattorit lupasivat lakimiesten edustajia jokaisesta osavaltiosta ja Columbian piirikunnasta tarjoamaan ilmaisen robocall-eston ja ryhtymään muihin toimiin ryöstääkseen torjuakseen. Mutta sopimuksessa ei aseteta puhelinoperaattoreille oikeudellisesti sitovia vaatimuksia. ”Näiden periaatteiden noudattamatta jättäminen ei sinällään ole vastuun perusta”, sopimuksen huomautus toteaa.

Vaikka sopimuksen rikkominen olisi perustana vastuulle, noudattamiselle ei ole asetettu määräaikaa. ”Näiden periaatteiden noudattaminen voi viedä hetken puhelinpalvelujen tarjoajien suunnittelulle ja toteuttamiselle”, myös vastuuvapauslauseke sanoi, samalla kun operaattoreille ei annettu erityistä aikataulua lupaustensa täyttämiselle.

Kun otetaan huomioon tämä vastuuvapauslauseke, luulet, että lentoliikenteen harjoittajat todella suostuivat tekemään joitain suuria muutoksia. Mutta sopimuksen tärkeimmät lupaukset ovat asioita, joita puhelinyhtiöt tekevät tai ovat parhaillaan toteuttamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *