Voitko laihduttaa, jos kävelet tunnin juoksumatolla joka päivä?

Tässä kysymyksessä on kaksi näkökohtaa. Ensinnäkin, syke, keskeinen tekijä, joka on usein mainittu, on avain laihtuminen liikunta. Mutta tämä ei ole tekijä, joka tarvitsee liian paljon huomiota prosessissa laihtuminen painoa. Toinen näkökohta on, mitä rasvan kulutus on kehon.Näytteen muoto.

Sydämen syke, kuten sen nimi viittaa, on syke minuutissa. Kun normaali ihminen on rauhallinen, sydän lyö 60 -100 kertaa minuutissa. Kun käyttää, sydämen syke nousee jatkuvasti intensiivinen kunto. Mitä voimakkaampi liikunta, sitä suurempi syke on väistämättä. Sydämen syke on suora todiste siitä, että kehon on kasvava energiankulutus.Jos syke on lähes muuttumaton, se on lisättävä intensiteetti liikuntaa tai lisätä liikuntaa aikaa, joten olen aina sitä mieltä, että ei ole helppoa, aikaa säästävä ja nopea tapa laihduttaa painoa. kova työ laihtuminen on hinta sinun täytyy maksaa laiskuutta.

Syy, miksi ei ole syytä kiinnittää huomiota ”syke” on hyvin yksinkertainen. Kuka ei tiedä, että rahan tekeminen vaatii ponnisteluja?Pitäisikö meidän keskittyä todella kovaa työtä, vai pitäisikö meidän keskittyä sanoja ”kova työ” ja huokaus?Kaikki tietävät, että on parempi alkaa treenata kovaa nyt ja laihtua aikaisemmin.

Seuraavaksi, puhutaan siitä, miten kulutamme kaloreita meidän kehomme. Yleisin teoria kuulemme on teoria, että rasva on kulutettu jälkeen 30 minuuttia harjoitusta. Tärkein syy, miksi tämä teoria voi olla suosittu on, että lähes kaikki kunto valmentajat käyttävät tätä sanontaa työntää potti, joka ei ole merkittävää vaikutusta painon lasku harjoittaa alle 30 minuuttia.Sinun päälläsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *