Apple luo uusia tapoja mehuttaa iPhone-myyntiä tyydyttyneillä markkinoilla

Apple Inc. -yrityksen johtajat syrjivät keskiviikkona tyypillisen kiitoksensa iPhonen tyylikkäästä suunnittelusta ja läpimurtoteknologiasta arkipäivän aiheista, kuten eräsuunnitelmat, vaihto-ohjelmat ja lahjat.

Tämä on totta Kalifornian Cupertino-teknologiajättilälle. Älypuhelinten markkinat ovat kyllästyneet ja kasvavat parhaimmillaan hitaasti, joten Applen on löydettävä uusia tapoja vakuuttaa kuluttajat päivittämään iPhonensa ja myymään heille digitaalisia palveluita ja lisävarusteita.

Keskiviikkona ilmoitetut viimeisen vuosineljänneksen tulokset osoittivat, että strategia on alkanut toimia. Vaikka iPhonen liikevaihto laski 9%, kokonaismyynti kasvoi ja yritys ennustaa ylimmän kasvun avainlomakaudelle.

Palvelut ja lisätuotot nousivat ennätykseen, kun käyttäjät ostivat sovelluksia nykyisille iPhonilleen, liittävät puettavat laitteet, kuten AirPods ja Apple Watches, ja tilasivat palveluita, kuten Apple Music ja iCloud-tallennustilat.

Suunnitelma jatkaa toimivuutta vain, jos aktiivisten Apple-laitteiden asennettu kanta kasvaa tasaisesti iPhonen johdolla. Tämä on haaste, koska kuluttajat eivät päivitä uudempiin matkapuhelimiin niin usein kuin ennen. UBS: n tutkimuksen mukaan älypuhelimen keski-ikä on viimeisen kolmen vuoden aikana noussut yli kolme kuukautta 19,5 kuukauteen. Sijoituspankin tekemässä kyselyssä vastaajat sanoivat aikovansa vaihtaa laitteitaan 28,5 kuukauden välein tai melkein kahden ja puolen vuoden välein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *