Yhdysvaltain asuntojen hinnat nousevat elokuussa, mutta suurilla markkinoilla viileät, mikä on potentiaali ostajille

Asuntojen hinnat nousivat elokuussa, mutta ovat menettämässä vauhtiaan suuremmilla markkinoilla, mikä on potentiaalinen siunaus ostajille.

Kansalliset asuntojen hinnat nousivat elokuussa 3,2%, kun se oli heinäkuussa 3,1%, S&P CoreLogic Case-Shillerin kansallisen asuntohintaindeksin mukaan.

Tietysti jotkut suurimmista kaupungeista kärsivät vaikeuksista, joista voisi olla hyötyä kodin ostajille. Hinnat maan 10 suurimmassa kaupungissa nousivat 1,5%, kun se oli heinäkuussa 1,6%. Indeksin 20 kaupunkia sisältävässä komposiitissa hinnat olivat 2% korkeammat, muuttumattomana heinäkuun voittoon.

Asumissektori – Yhdysvaltojen talouden pylväs – elpyi kesällä heikon alkuvuoden jälkeen, mikä auttoi lievittämään laman pelkoja. Samanaikaisesti alhaisemmat asuntolainakorot ovat antaneet asunnon ostajille palautuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *