Trump vetoaa Fed-leikkauksiin dollarin auttamiseksi. Älä luota siihen

He eivät ole toistaiseksi tänä vuonna, ja todennäköisesti eivät niin kauan kuin maailmantalous heilahtelee hidastuneen kasvun ajan ja epäilee globaalin kauppajärjestelmän tulevaisuutta – voimat pitävät dollarin korkeampana, vaikka Fed-korkojen laskut yleensä alittaa sen.

Dollarin arvo suhteessa globaaliin valuuttakoriin käyi kauppaa torstaina suunnilleen siellä, missä se oli vuoden alussa, ennen kuin Fed-viranomaiset eivät vain kääntyneet odotettujen korkojen korotuksen täyteen prosenttiyksikköön, vaan myös laskivat 0,75 prosenttiyksikköä tavoitepolitiikan tavoitekorosta. .

Sen jälkeen kun Fed nosti viimeksi korkoja joulukuun puolivälissä, laaja dollari-indeksi on olennaisesti ennallaan. Tammikuusta lähtien, kun Fed-puheenjohtaja Jerome Powell teki ensimmäisen selkeän koronkorotuksen pidätyksestä, dollari on tosiasiassa vahvistunut 1,2%, vaikka Fed-korkojen ennustettu taso laski nopeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *