3 arvo-osaketta, jotka voidaan ostaa heti

Vaikuttaa kummalliselta nähdä Facebookin nimi arvo-osuuksien luettelossa – teknologia jättiläinen on loppujen lopuksi vielä nuori ja kasvaa nopeasti. Mutta Facebookilla on useita ominaisuuksia, joiden pitäisi tehdä siitä houkutteleva sijoittajille, jotka tietävät, että arvo on enemmän kuin alhainen hinta.

Facebookin yleisesti hyväksyttyjen kirjanpitoperiaatteiden (GAAP) tuloja on tukahdutettu ensimmäisen vuosipuoliskon aikana liittovaltion kauppakomission sakkojen kautta yksityisyyden loukkauksista ja muutoksenhakutuomioistuimen päätöksestä, mutta yhtiön ansaintapotentiaali loisti kolmannen vuosineljänneksen tulosraportissa tuloksena. Osaketta kohden nousi 20% 2,12 dollariin, ennen arvioita 1,91 dollaria. Varmistaen kertaluonteiset tapahtumat, mukaan lukien sakot, Facebook on ansainnut viime vuonna 8,38 dollaria osakkeelta, jolloin sen P / E-suhde on 23, lähinnä jopa S&P 500: n P / E: n ollessa 22,6.

Rahat ja sijoitukset 52,3 miljardia dollaria ovat Facebookin taseessa, Facebookin P / E on 21, ja se on yritykselle, joka kasvaa paljon nopeammin kuin S&P 500: n keskimääräinen yritys. Vuoden ensimmäisen kolmen vuosineljänneksen aikana Facebookin liikevaihto on kasvanut 27,5%, ja yrityksellä on valtava taloudellinen vallivaikutus yli 2 miljardin ihmisen sosiaaliseen verkostoon liittyvien verkkovaikutusten ja vaihtokustannusten ansiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *