Voima on Microsoftin kanssa; Omena saatetaan keittää nyt, kuvataan se

Markkinoille saattamisen jälkeinen kauppa perjantai-iltana AMZN laski vielä 0,9%, MSFT lisäsi vielä 2,5%. Jos hyppy jatkuu maanantaina tapahtuvaan kauppaan, MSFT purkautuisi voimakkaasti. Tällainen megakorkki, kun se alkaa nousta, ne nousevat hintaan hetkeksi. Meillä on upea esimerkki Applesta (AAPL); AAPL on edennyt voimakkaasti huhun mukaan, että iPhone 11 myy nopeasti, jopa Kiinassa. AAPL on noussut alhaisesta 190 dollarista lähes 250 dollariin perjantaina, yli 20% alkaen vasta 19. elokuuta, mikä on 60 pistettä. Se ei ole huono ajo niin suurelle varastolle. Uskon, että saman pitäisi tapahtua Microsoftin kanssa nyt.

JEDI-palkinto on todella uusi uutinen, ja tuskin kukaan odotti sen pelastavan muutaman markkinaosapuolten muruksen vuoksi, että kertoimet siirtyivät Microsoftin eduksi. Uskon, että MSFT arvioidaan uudelleen pilven kuninkaaksi tai ainakin siitä tulee juttu jonkin aikaa. AWS, Amazonin pilvi, on edelleen Titan; se on markkinajohtaja ja kasvaa edelleen valtavasti. Muutaman seuraavan päivän ajan AMZN näyttää enemmän haittapuolia.

En ole salainen, että ajattelin Microsoftin puhkeamaan. Olen kirjoittanut siitä useita kertoja noin 1,5 viikkoa sitten. Jaoin myös, että kehotan pitkään Microsofttia. Minun on sanottava, että minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että uutiset rikkoisivat seuraavana päivänä, vahvistaakseni mielipiteeni JEDIstä ja että MSFT: llä oli paremmat kuin 50/50 mahdollisuudet saada se. MSFT: n pitäisi olla lähellä aiempaa kaikkien aikojen korkeinta tasoa, mikä vahvistaa purkautumisen. Minulla ei ole aavistustakaan, jos se nousee 20% täältä, mutta se nousee korkeammalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *