Kuinka monta kertaa viikossa liikunta laihtuminen on paras vaikutus?

Jos edellä mainitut vaatimukset eivät kuitenkaan täyty, ei voida sanoa, että niillä ei olisi käytännön vaikutusta.Esimerkiksi ihmiset huono fyysinen kunto vain kerran viikossa. Kävely ja kävely muissa päivinä voi myös edistää heidän terveyttään.Sanalla sanoen, määrä juoksevia päiviä olisi määritettävä mukaan henkilön fyysinen vahvuus, työn luonne, väsymys taso, jne.Mitä tulee siihen, johtaako se sinä päivänä, se voidaan määrittää sen mukaan, missä määrin lihasten väsymys, tunne, kun heräät aamulla, painon nousu tai lasku, ruokahalu ja muut tekijät.

Lisäksi käynnissä, nilkka nivel ja polvinivel on valtava vaikutus.Jos urheilijat ovat lihavia, he voivat harkita muita aerobisen liikunnan muotoja, kuten uimista, avaruuskävelijöitä, polkupyöriä ja muuta vaihtoehtoista käyttöä.

Juokseminen on pääasiassa vahvistaa sydänkeuhkojen toimintaa ja fyysistä kestävyyttä. Jos haluat saada kattavan terveyden, sinun täytyy tukea muita hankkeita.Suosittelemme juoksemaan 2-3 kertaa viikossa ja osallistumaan muihin urheilulajeihin 2-3 kertaa viikossa.

Naispuoliset ystävät voivat valita baletin parantaa ryhtiään, joogaa rauhoittaa mieltä, taistella aerobic polttaa rasvaa, jne.; miesystävät voivat valita aerobicin lisätä lihaksiaan, tai taitoja parantaa kehon herkkyyttä ja itsepuolustusta; keski-ikäiset ja vanhat ystävät voivat valita perinteisiä kiinalaisia hankkeita, kuten Taijiquan, Taijijijijiian, Yangge, jne.Lisäksi pallopelit, uinti, patikointi, kalliokiipeily ja monet muut ”temput” voivat rikastuttaa koulutusohjelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *