Amazonin ansiotulot Miss-arviot: 5 metrin sijoittajien pitäisi nähdä

Neljännellä vuosineljänneksellä Amazonin liikevaihto oli 80,0–86,5 miljardia dollaria, mikä on 11–20% enemmän kuin vuosi sitten. Tämä alue on alle Wall Streetin arvioiman 87,4 miljardin dollarin.

Yhtiö odottaa liiketuloksen olevan 1,2 miljardista dollarista 2,9 miljardiin dollariin, mikä tarkoittaa 24%: n laskua 68%: iin vuotta aiemmasta. Street ei tarjoa liiketoimintatuloja koskevia arvioita, mutta voidaan päätellä, että tämä näkymä ei vastannut odotuksia, koska analyytikot olivat ennustaneet EPS-kasvun 7,5% viimeisellä neljänneksellä.

Pitkäaikaisten sijoittajien ei pitäisi olla huolissaan tämän vuosineljänneksen tuloksista tai ensi vuosineljänneksen odotettua heikommista ohjeista. Kuten viimeisellä vuosineljänneksellä, pääsyy Amazonin heikkoon näkymiseen voitto-osuudella oli tavallisen Prime-ilmaisen toimitusedun päivittäminen kahdesta päivästä yhteen. Yhtiö uhraa jonkin verran nykyisiä voittoja pitkän aikavälin kasvun edistämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *