Microsoft ilmoittaa ensimmäisestä vuosineljänneksestä vahvan finanssipolitiikan, mutta Azureen kasvuvauhti hidastuu edelleen

Microsoft julkaisi tänään neljännesvuositulokset, jotka olivat selvästi edellä analyytikoiden odotuksia, mutta Azureen kasvuvauhti hidastuu edelleen, kun se kilpailee AWS: n kanssa.

Yhtiön liikevaihto tilikauden ensimmäisellä vuosineljänneksellä nousi 14% edellisvuodesta ja oli 33,1 miljardia dollaria. Nettotuotot kasvoivat 21% ja olivat 10,7 miljardia dollaria eli 1,38 dollaria osakkeelta.

Tuotot Microsoftin tuottavuus- ja liiketoimintaprosessit-segmentistä, joka sisältää Office-tuotteet ja LinkedIn, kasvoivat 13% ja olivat 11,1 miljardia dollaria. LinkedInin liikevaihto kasvoi 25%.

Samaan aikaan sen Intelligent Cloud -segmentin liikevaihto kasvoi 27% 10,8 miljardiin dollariin, kun palvelintuotteiden ja pilvipalveluiden liikevaihto kasvoi 30%. Yhtiön mukaan Azurein liikevaihto kasvoi 59%, mutta tämä tarkoittaa kasvuvauhdin laskua, joka alkoi vuosi sitten, kun Azure laski 76%: n neljännesvuosittaista kasvua. Korko on laskenut enemmän siitä lähtien, ja tämän päivän raportti edustaa laskua edellisen vuosineljänneksen ilmoitetusta 64%: n kasvusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *