Kävely nopeasti kolmekymmentä minuuttia päivässä voi auttaa sinua laihduttaa

Nopea kävely, siellä on aina jalka lasku, mutta ei ole väliä kuinka hidas hölkkääminen, tulee olemaan hetki, kun molemmat jalat ovat tyhjiä, kehon tunne intensiteetti harjoituksen tulee enemmän kuin nopea kävely.Ultra -hölkkääminen on helpompi lämmittää kuin kävely, ja voi ylläpitää korkeampi ruumiinlämpö väliaikaisesti jälkeen liikunta.Kun kehon lämpötila on korkea lämpötila tilassa, perusaineenvaihduntanopeus kasvaa, joka voi auttaa kehon kuluttaa liikaa kaloreita.

Nopean kävelyn nopeus ja tapa vaihtelevat henkilöstä toiseen. Naiset, jotka haluavat laihduttaa ja laihduttaa kävelyn nopeudella noin 100 -120 askelia minuutissa, jatkaa hengittämistä ja puhumista (syke on noin 120 /min), 30 -minuuttia päivässä, tai hyödyntää 3 -5 minuutin aukon päivässä, kuten kävely koiran kanssa päivällisen jälkeen ja heitellä roskaa kotiin.Mene alakertaan kierrätysastiaan, mene kauppakeskukseen tai supermarkettiin puoli tuntia töiden jälkeen ja niin edelleen.

Kumulatiivinen nopea kävely 5,000 askelta päivässä, ei vain liikunta jalkoihin, mutta myös ottaa huomioon lihakset koko kehon, niin että naiset, jotka eivät pidä urheilu, vyötärö lihavuus, 2 –3 kuukauden, keskimääräinen miinus 2 kg, vyötärön ympärys vähennetty noin kolme cm.

Nopea kävely ei ole rajoitettu ikä, sukupuoli, fyysinen vahvuus, aika, tapahtumapaikka, jne. Se on tehokkaampi kuin kävely, turvallisempi kuin hölkkääminen, ja harjoituksen vaikutus voi olla 30% 40% suurempi. Se on yksi helpoimmista ja tehokkaimmista aerobiset harjoitukset kiinni.On kuitenkin syytä huomata, että kun kävelee nopeasti, vauhti pitäisi olla suuri, joka kerta, kun askel on yli puolet sen korkeudesta. Kun liu’u, kantapää koskettaa ensin maata, sitten pohja ja varpaat ovat laskeutuneet, sitten varpaat ovat pudonneet maasta, ja polvien pitäisi hieman taivutella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *