Viimeisin ruokavalio ja laihdutusmenetelmät ulkomaisissa maissa

Välillinen paasto ja paasto ruokavalio voi edistää lyhyen aikavälin laihtuminen, haaste on säilyttää paino pitkällä aikavälillä.Loppujen lopuksi nämä ovat vähäkalorisia ruokavalioita.Puhdas ruoansulatusjärjestelmä on todellinen painon lasku.Kehosi polttaa rasvakudosta auttaakseen sinua pitämään painoa.Jos laihdutat tyhjällä vatsalla, on vaikeampi laihduttaa myöhemmin. Se on vaikeaa.

Vaikka pitkän aikavälin hyötyjen ja riskien täysin ymmärtämiseksi tarvitaan enemmän tutkimusta, lyhyen aikavälin riskit olisi otettava huomioon tyhjässä ruokavaliossa.Älä ota tätä menetelmää käyttöön allergisille ja väsymiselle alttiille ryhmille.Ei pidä aliarvioida sitä, että yli kolme päivää tyhjällä vatsalla heikentää immuunijärjestelmää ja tekee sinut alttiimmaksi tulehduksille ja taudeille.

Ammattilaisen hoivaajan kanssa on neuvoteltava tyhjästä tai vieroittavasta ruokavaliosta. Diabeetikoille ei suositella tyhjää ruokavaliota, koska tällainen äärimmäinen ruokavalio voi vaikuttaa verensokerin hallintaan.Samaan aikaan, tyhjä vatsa tai mitään muuta ruokavaliota, joka rajoittaa vakavasti kaloreita, ei suositella raskaana oleville naisille kokeilla.Ehdotukset yksinkertaisesta paaston ruokavaliosta, sinnikkyydestä ja laihtumisesta eivät ole enää iskulause.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *