Sprint otti miljoonia liittovaltion tukia palvelulle, jota se ei toimittanut

BigDogin päivistä lähtien Boston Dynamicsin nelikerrosrobotit ovat vaikuttaneet ja hylänneet meitä. Mutta vaikka varhaiset, tilaa vievät robotit eivät koskaan tunteneet jotain, mitä näimme tosielämässä, yrityksen uusin ja suurin luominen, Spot, ei ole vain aivan todellinen, vaan nyt myös myytävänä – itse asiassa joillakin ihmisillä on ollut niitä jo kuukausia .

Boston Dynamics ilmoitti lavallamme TC Sessions: Robotics -yrityksessä viime vuonna, että Spot, aiemmin tunnettu nimellä SpotMini, olisi sen ensimmäinen kaupallinen tuote – ja saimme ensimmäisen katsauksen tuotantoversioon tämän vuoden toukokuun konferenssissa. Se on uskomattoman vaikuttava ja joustava robottiympäristö, joka pystyy navigoimaan monissa ympäristöissä ja olemaan vuorovaikutuksessa monien arjen esineiden ja esteiden kanssa. Ja vaikka tänään on virallisen myynnin ensimmäinen päivä, siellä on jo robotteja käytössä.

”Laitamme Spotit luonnonvaraiseen puhuessamme”, Boston Dynamics liiketoiminnan kehittämisen johtaja Michael Perry kertoi TechCrunchille. ”Viime kuussa aloimme toimittaa robotteja asiakkaille osana varhaisen käyttöönoton ohjelmaa. Kysymys, jonka esitämme näille varhaisille asiakkaille, on ”mitä arvelet, että paikalla voi olla sinulle hyödyllistä?” Meillä oli joitain alustavia ideoita, mutta ajattelumme kaiken, ja toivomme, että tämä ohjelma mahdollistaa kokonaan uuden joukon Käytä koteloita.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *