Valkoinen talo harkitsee listalta poistamista kiinalaisilta yrityksiltä

USA varastot laskivat perjantaina sen jälkeen kun oli ilmoitettu, että Trumpin hallinto harkitsi luettelosta poistamista kiinalaisista yrityksistä Yhdysvalloista. pörssit, mikä herättää huolta Yhdysvaltojen ja Kiinan välisen kauppasodan lisääntyvästä lisääntymisestä.

Muutto olisi osa laajempaa pyrkimystä rajoittaa Yhdysvaltoja. sijoitukset kiinalaisiin yrityksiin, lähteet kertoivat Reutersille.

Washingtonin ja Pekingin väliset korkean tason kauppaneuvottelut on tarkoitus järjestää lokakuussa. 10-11, ennen Yhdysvaltojen alkua kolmannen vuosineljänneksen tuloskausi.

”Jos politiikkamme käynnistää suuren myyntitapahtuman Shanghaissa, missä se aiheuttaa ongelmia Kiinalle, tämä saattaa vaikuttaa kielteisesti kauppaneuvotteluihin, joiden on tarkoitus aloittaa 10. lokakuuta. Sieltä Yhdysvaltain pohjainen pelko tulisi”. sanoi Michael O’Rourke, JonesTradingin päämarkkinoiden strategia Greenwichissä, Connecticutissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *