Ilman pilaantumisen torjuminen katkaisemalla maakaasua

Salt Lake Countyn lounaisreunalla nouseva huoneistokompleksi näyttää siltä, että kaikki muu muodostuu tyhjissä erissä, entisellä viljelysmaalla ja haravoidulla pensaikolla, joka näyttää olevan kaikkialla Utahissa. Mutta Soleil Lofts -niminen 600-yksikköinen kompleksi eroaa Utahissa tai Yhdysvalloissa nähtystä, kehittäjän Wasatch Premier Communities ja sen kumppanien mukaan.

Soleil Lofts on vähäsaasteisten asuntojen etulinjassa: 12 000 aurinkopaneelia peittää lopulta katot, toimittaen suurimman osan yhteisön energiantarpeista ja syöttämällä virtaa akkuihin jokaisessa kodissa, joita voidaan käyttää varalähteenä, jos virta menee ulos.

Vielä tärkeämpää on, että akut sidotaan sähköverkkoon ja niitä hallinnoi Rocky Mountain Power. RMP käyttää Soleil Lofts -projektia selvittääkseen kuinka integroida henkilökohtaiset paristot paljon suuremmassa mittakaavassa mahdollistaen enemmän uusiutuvan energian integroitumisen verkkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *