Vaatekauppa Forever 21 painaa konkurssihakemuksen

Vaatteiden jälleenmyyjä Forever 21 harkitsee konkurssihakemusta, koska velan uudelleenjärjestelyyn liittyvät pyrkimykset ovat vähäisiä, tilanne perehtynyt henkilö kertoi CNBC: lle.

Vähittäiskauppias on tutkinut uudelleenjärjestelyvaihtoehtoja likviditeetin lisäämiseksi, kun se kamppailee liiketoimintansa kanssa, CNBC raportoi aiemmin. Nämä pyrkimykset ovat kuitenkin pysähtyneet, jolloin konkurssi on todennäköisempi.

Ei voitu heti selvittää, onko yritys alkanut kerätä ns. Velallisen hallussapitolainaa, jolla rahoitettaisiin mahdollista konkurssiä, ja on edelleen mahdollista, että yritys pystyy välttämään hakemuksen jättämistä. Bloomberg kertoi ensin uutisia mahdollisesta konkurssihakemuksesta.

Monet vaikeimmista vähittäiskauppiaista, kuten Forever 21, sijaitsevat kauppakeskuksissa, joissa vähemmän ostajia kuluttaa rahaa. Myynnin laskiessa yrityksiä punnitsevat edelleen suuret, kalliit myymäläpohjat, vaikka vähittäiskauppiaiden on investoitava tekniikkaan estääkseen kilpailua uusien online-tuotemerkkien, kuten Luluksen, kanssa.

Forever 21: n kiinteistöjen jalanjälki on erityisen suuri, sillä sillä on yli 815 myymälää maailmanlaajuisesti. Konkurssit ovat väline, jota jälleenmyyjät voivat käyttää päästäkseen pois epäsuotuisista vuokrasopimuksista. Jälleenmyyjät, kuten Barneys ja Mattress Firm, ovat hakeneet suojaa jalanjäljensä pienentämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *