WeWorkista on tullut lapsi kaikesta tekijästä, joka on väärässä tekniikan yksisarvisten kanssa

Kuukauden kuluttua siitä, kun WeWorkin emoyhtiö esitti ensimmäistä kertaa julkisesti paperitietoja IPO: lle, se on yrittänyt hajottaa sijoittajaryhmiä ja ulkopuolista kritiikkiä lupaamalla lisätä uusia hallituksen jäseniä, ilmoittamalla sen hallintorakenteen uudistamisesta ja antamalla toimitusjohtajalle maksaa miljoonia tavaramerkkejä hän oli myynyt omalle yritykselleen.

Jos tämä ei riitä, näyttää joka päivä olevan raportteja yhtiön potentiaalisesta IPO-arvosta laskevan edelleen ja edelleen sen yksityisen markkina-arvon perusteella, joka on 47 miljardia dollaria. Viime viikolla The Wall Street Journal kertoi, että The We Companyn IPO-arvo saattaa laskea alle 20 miljardiin dollariin. Perjantaina CNBC ilmoitti, että arvostus voi laskea alle 15 miljardiin dollariin. Reuters kertoi perjantaina, ettei se voi olla ylivertaista, koska se voi olla jopa 10 miljardia dollaria.

Yhteisyrityksen avaruustarjoajan ilmeinen halukkuus siirtyä eteenpäin julkisen tarjouksen kanssa, jopa niin voimakkaalla alennuksella aiemmasta arvostuksestaan, viittaa siihen, että rahaa menettävä yritys tuntee paineen kerätä rahaa nyt. Ilmeisesti We Company haluaa käyttää 6 miljardin dollarin luottolimiittiä, joka on kiintiö, jotta se nostaa vähintään 3 miljardia dollaria ennen vuoden loppua valmistetussa listautumisannissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *