LinkedInin uudet tietokilpailut voivat osoittaa, ettet valehtele ansioluettelosi

Tästä päivästä alkaen LinkedIn käynnistää osaamisen arviointikilpailuja. Lyhyiden, standardisoitujen testien avulla voit todistaa tietosi kaikesta koodauskielistä Photoshopiin ja Microsoft Exceliin. Jos pisteytät vähintään 70. prosenttipisteessä, voit lisätä ”vahvistettu taito” -merkin profiiliisi. LinkedIn toivoo muutoksen hyödyttävän sekä työnhakijoita että rekrytoijia.

”Vahvistetun taiton” -merkki voi sisältää enemmän painoarvoa kuin ”hyväksyntä”, ja rekrytoijien on helpompi etsiä ehdokkaita, joilla on mitä etsivät. LinkedIn käyttää myös testejä käyttäjien ohjaamiseen ilmaisiin, liittyviin LinkedIn-oppimiskursseihin. Yrityksen mukaan kyse on kilpailuedellytysten tasaamisesta. ”Haluamme, että jokaisella on pääsy mahdollisuuksiin, jotka perustuvat heillä oleviin taitoihin, riippumatta heidän taustastaan ​​tai koulusta käyneestä”, se kirjoitti lehdistötiedotteessa.

LinkedIn on lisännyt sarjan kyseenalaisia ​​ominaisuuksia kuluneen vuoden aikana. Se kopioi Facebookin reaktiopainikkeet, lisäsi ääniviestit ja asetti käytettävät QR-koodit. Sen äänen perusteella osaamisen arviointi voisi olla käytännöllisempi työkalu. Yrityksen mukaan se jatkaa osaamisarvioiden lisäämistä tulevina viikkoina, joten jos et näe taitojasi luettelossa, tarkista pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *