Kuinka GM-lakko voi aloittaa keskilännen taantuman

Ammattiliitto ja GM-johto ovat jatkaneet neuvotteluja, mutta palkkioista, etuuksista, vuokratyöntekijöiden käytöstä ja useiden kasvien kohtalosta ei saatu merkkejä maanantaina aloitetun kävelymatkan nopeasta päättymisestä.

Yhtiön mukaan noin 10 000 amerikkalaista yritystä toimittaa sille tuotteita ja palveluita, mikä tekee autoista päätyviä asioita, kuten istuimia, renkaita, jarrupäällysteitä, tuulilaseja ja tietokoneiden siruja. Siihen kuuluvat myös toimittajat, jotka myyvät muuntogeenisiä asioita, joita sen tarvitsee käyttää – hydrauliöljy kokoonpanolinjojen laitteille, liuottimet, joita käytetään pitämään kasvit puhtaina, ja sähkö, joka pitää kasvien valot päällä.

Lakon vaikutus voi rypistyä koko laajaan yritysmaailmaan, joka työskentelee General Motorsin hyväksi. Ne ovat levinneet koko Yhdysvaltoihin, mutta monet ovat keskittyneet keskilänteen. Monet yritykset ovat jo keskeyttäneet tai lopettavat GM: lle myymiensä tuotteiden tuotannon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *