McDonald’s kasvattaa osinkoa lisäämällä vahvaa osakevoittoaan

FactSetin konsensus 2020 -tuottoarvio McDonald’sille on 8,75 dollaria osakkeelta, kun se on enemmän kuin tämän vuoden 8,03 dollaria.

McDonald’sin toimitusjohtajan Steve Easterbrookin johdolla toteuttamiin aloitteisiin kuuluu sen tekniikan päivittäminen. Yhtiö ”vahvistaa edelleen asemaansa teknologiajohtajana pikaruokaravintolassa”, R. J. Hottovy Morningstarista kirjoitti äskettäin.

Aikaisemmin tässä kuussa McDonald’s sopi ostavansa Apprenten, äänentunnistusalustan, jonka tarkoituksena on auttaa sen toimintaa.

Kaksi muuta yritystä, joka ilmoitti osinkojen noususta tällä viikolla, ovat Yhdysvaltojen Bancorp (USB) ja KLA (KLAC), joka valmistaa puolijohdelaitteita. Texas Instruments (TXN) aikoo kasvattaa vuosineljänneksen osinkoaan 90 senttiin osakkeelta 77 sentistä. Osakkeen tuotto 2,4% on yhden vuoden tuotto 22%. Perjantaiaamuna kaupankäynti oli 128,12 dollaria, laskua noin 0,57%.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *