Kuinka osakemarkkinat pyrkivät toimimaan vastavuoroisten Fed-korkojen leikkausten jälkeen

Easy-money-politiikalla on yleensä apua yrityksille ja yksityishenkilöille, koska se merkitsee alhaisempia lainakustannuksia ja sijoittajien suurempaa riskinottoa, mutta se ei aina tarkoita, että osakemarkkinat nousevat koronlaskujen seurauksena, etenkin Fed-pomo on viitannut niin kutsuttuihin keskijakson mukautuksiin ja jotka kuvaavat jaettua keskuspankkia.

Korkoa säätävä liittovaltion avointen markkinoiden komitea äänesti 7-3 leikkauksen puolesta. Kaksi jäsentä oli eri mieltä kannattavuuden pitämisestä ja yksi jäsentä vaati suurempia puolipisteen leikkauksia.

Näin S&P 500 -indeksi SPX, + 0,00%, on yleensä suorittanut viimeisen kauden aikana, jolloin Fed on toteuttanut parin koronlaskun.

Dow Jones Market -tiedot osoittavat, että S&P 500 on keskimäärin noussut 2,88% ensimmäisestä koronlaskusta viimeiseen. Kun leikkaukset ovat peräkkäisiä – toisin sanoen vastavuoroisiin kokouksiin – keskimääräinen tuotto on 1,28%.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *