Joillakin ihmisillä on tapana juoda paljon vettä elämänsä aikana

Jotkut syövät nopeasti, joten on helppo syödä liikaa tai tarpeeksi.Syödessämme meidän pitäisi siis pureskella hitaasti ja pidentää syömisaikaa. Se ei voi vain valvoa ruoan määrää, vaan myös vähentää nälkää.Ajan myötä vatsan tilavuus tulee vähitellen vähenemään.

Koska vasteaika aivoihin viivästyy, kun vatsa on täytetty, yritä pitää seitsemän pistettä täynnä, kun syöt ja antaa aivoille puskuri.Jos syöt hyvin täynnä tai koko ajan, vatsa voi helposti venyttää.Yleensä seitsemän pistettä satietyy tarkoittaa, että aivot tuntevat, että vatsa ei ole kovin täynnä, mutta innostus ruokaa on vähentynyt, pitkän aikavälin noudattaminen, vatsan kapasiteetti tulee vähitellen pienempiä.

Päivän aikana ihmiset ovat erityisen alttiita nälälle kahdessa vaiheessa. Kymmenen a.m. ja 3.p.m., jälkeen tapa syödä vähemmän ja syödä enemmän aterioita voi vähentää taakkaa suolistossa ja vatsassa.Lisäksi yksi ruokasaanti vähenee, rasvaa ei ole helppo kerätä, helppo laihduttaa, mutta voi myös edistää verenkiertoa, hitaasti, vatsa on pienempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *