UK avasi juuri ensimmäisen Chick-fil-A-päivänsa sitten; Se sulkeutuu 6 kuukauden kuluttua

n mukaan Oracle, Readingin ostoskeskus, josta pikaruokaketju vuokraa tilaa, sanoi sen ja Chick-fil-A: n sopineen vastavuoroisesti, ettei se jatka franchising-palvelun alkuperäistä kuuden kuukauden vuokrasopimusta.

Paikallinen lesbo-, homo-, bi-, transsukupuolien ryhmä Reading Pride julkaisi Twitterissä julkilausuman, jossa hahmoteltiin sen ”uskottoman” vastustusta ravintolan avaamiselle.

”Ketjun etiikka ja moraalinen asenne ovat täysin ristiriidassa arvojemme ja Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa, koska olemme edistyksellinen maa, joka on laillistanut saman sukupuolen avioliitot jo vuosia ja pyrkii edelleen tasa-arvoon”, lausunnossa luettiin.

Reading Pride, samoin kuin monet Pohjois-Amerikan LGBTQ-ryhmät, ovat antaneet Chick-fil-A: n toimitusjohtajan Dan Cathy 2012 kommentit uskovansa, että hän uskoo raamatullisen määritelmän perheyksiköstä.

Ryhmä keskusteli myös Dan Cathyn isän ja Chick-fil-A: n perustajan S. Truett Cathy kanssa, joka lahjoitti rahaa useille homojen vastaisille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *