Koksi jakaa popin edessä yhden ”vuosituhansien lupaavimmista” uusista lanseerauksista

Coca-Colan osakkeet aukesivat perjantaina laskussa markkinoiden jälkeen, kun juomayhtiön neljännesvuositulot ylittivät Wall Streetin odotukset. Terveellisemmät vaihtoehdot, kuten nollasokerisooda ja pienemmät tölkit johtavat tietä.

”Ylin kärki ajoi vahvoihin tuloksiin”, sanoi Laurent Grandet, toimitusjohtaja, juoma- ja ruuan johtava analyytikko Guggenheim Securitiesissa. ”Odotimme orgaanisen kasvun olevan 4% ja ne tuottivat 5%.”

Tulos vastasi Wall Streetin odotuksia, ja se on iso kysymys sijoittajille.

”Sijoittajat ovat erittäin tyytyväisiä huippuluokkaan, mutta on vielä nähtävissä, miten ansaintavoima kasvaa edelleen, etenkin ensi vuonna”, Grandet sanoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *