WeWork kertoo löytäneensä puhelinsopeissaan syöpää aiheuttavaa kemikaalia

Yhtiö, joka luopui alkuperäisen julkisen ostotarjouksen suunnittelusta viime kuussa sen jälkeen, kun sijoittajat kyseenalaistivat sen kasvavat tappiot ja sen toteutustavat, kertoivat maanantaina sähköpostissa vuokralaisilleen, että kemikaali voi aiheuttaa syöpäriskin, jos sitä on pitkään. termi altistuminen.

Kun vuokralainen valitti hajuista ja silmien ärsytyksestä, WeWork aloitti testauksen ja tulosten perusteella otti 1600 puhelinkoppaa pois käytöstä, yritys sanoi vuokralaisille osoittamassaan sähköpostiviestissä, jota se kutsuu jäseniksi.

Lisä 700 kopiota suljetaan, kun lisää testauksia suoritetaan, se sanoi. Kaikki suljetut puhelinkopit oli asennettu viime kuukausien aikana, WeWork sanoi.

”Jäsenten turvallisuus ja hyvinvointi on tärkein prioriteettimme ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman nopeasti”, WeWork sanoi lausunnossaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *