Kohokohdat Applen 2019-laitteistotapahtumasta

Se voisi olla vain parempi tarjous, mutta WeWorkin viestintäjohtaja Jennifer Skyler on ilmoittanut yhteyshenkilöilleen jättävänsä yhteistyökumppanin jättilästä tullakseen American Expressin yritysjohtajaksi myöhemmin syksyllä.

Skyler liittyi WeWorkiin neljä vuotta sitten ensimmäisenä viestintävuokrauksenaan, kun hän oli viettänyt kolme vuotta viestinnän johtajana Facebookissa New Yorkissa.Skyler liittyi nopeasti kasvavaan yritykseen globaaliksi julkisten asioiden päälliköksi ja työskenteli kanssamme tiiviisti istuessamme yhdessä perustajan ja toimitusjohtajan Adam Neumannin kanssa TechCrunch Disruptissa vuonna 2017.

Skyler kutsuu viime vuosien ajan ”uskomatonta matkaa”, jonka hän oli valmis lopettamaan heti kun WeWork yrittää päästä julkisuuteen, ilmeisesti vastoin sen suurimman tukijan, SoftBankin, toiveita, sillä hänellä on huolta siitä, miten julkiset markkinakumppanit arvostavat WeWorkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *